• 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Untitled01
Miskolc, Középszer u., 3529 Magyarország
felújítandó 17,900,000Ft - panel lakás
MI23-0901 51 nm 2 Szoba

Eladásra kínálunk, az Avas csendes részén, a Középszer utcában, egy 51 nm-es, 2 szobás lakást. Az ingatlan egy 10 emeletes ház 8. emeletén helyezkedik el. Tájolását tekintve, K- Ny-i tájolású.

Nyílászárói új, műanyag, hőszigetelt ablakokra lettek cserélve. Minden ablak redőnnyel felszerelt. Az ajtót szintén új, több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték. A lakás elosztása rendkívül előnyös, a külön nyíló szobákkal, a külön helyiségben található wc és fürdőszobával. Szintén előny a világos, tágas konyha, melyben elfér egy L alakú beépített konyhabútor és egy nagy család számára is komfortos. Az előszobában praktikus előszoba szekrény található. A lakáshoz tartozik egy tároló. Állapota szerint felújítandó állapotú, viszont ez előny is lehet annak, aki saját ízlése szerint szeretné kialakítani új otthonát. Tiszta rendezett a lépcsőház, jó lakóközösség jellemzi a házat.

Helyiséglista:

1 előszoba

1 konyha

2 szoba

1 fürdő

1 WC

1 tároló

Kiváló infrastruktúra, iskola, óvoda, üzletek és gyógyszertár a közelben. Rendkívül jó közlekedés jellemzi ezt a városrészt.

Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!

Majorosné Ildikó

Etikus ingatlanos

Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.

 

Tulajdonságok

Térkép

Hasonló ingatlanok