Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u., Magyarország
felújított 19,500,000Ft - tégla építésű lakás
59 nm 3 Szoba

Első emeleti 3 szobás lakás eladó a belváros közepében!

Eladóvá vált a Soltész Nagy Kálmán utcában egy első emeleti 59m2-es 3 szobás, erkélyes lakás. Fekvését tekintve Kelet-Nyugati, így folyamatosan világos, napsütötte terek vannak. Elrendezése szerint 3 külön nyíló szobája van. Tiszta rendezett fromákkal bíró, felújított lakás. Nyílászárói műanyag, hőszigetelt ablakok, több ponton záródó biztonsági ajtó. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, ezzel is növelve a komfort érzetet, nem beszélve a gazdaságos részéről. A fürdőszoba jó állapotú, itt található a kazán, praktikus beéépített polcok, térnövelő hatású tükrök. A szobák jó minőségű parkettával vannak fedve. A falak festett-glettelt állapotban vannak. Az elektromos hálózat cseréje is megtörtént. Tágas előszoba és konyha segíti a háziasszony munkáját. A konyhában egyedi, praktikus, nagy konyhaszekrény található beépített háztartási gépekkel együtt. Hangulatos kis ebédlő rész lett kialakítva. A ház, a lépcsőház tiszta és rendezett. Belső udvara jó lehetőséget kínál kikapcsolódásra, egy kis nyugalomra. Parkosított tér , játszótér, iskola, óvoda a közelben.

Helyiséglista:
-1 előszoba
-3 szoba
-1 fürdő+wc
-1 konyha
-1 erkély
-1 pince

Ajánlom ezt a rendezett, tiszta, jó elosztású lakást akár több gyermekes család számára is. Kitűnő választás idősebb korosztály számára is első emeleti elhelyezkedése miatt.

Amennyiben hitelre van szüksége magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.

Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos

Tulajdonságok

Térkép

Hasonló ingatlanok