15421 Southwest 39th Terrace, Miami, FL 33185, USA
felújított 17,900,000Ft - panel lakás
MI21-0904 55 nm 1 Szoba 2 Félszoba

Hegyalja utcában 3 szobás lakás eladó!

Felső-Majláthon a Hegyalja utcában eladó egy 55 nm-es 1+2 fél szobás lakás a 2. emeleten.
A lakás fekvése Dél-Nyugati. Így győnyörűen átragyogja a napfény egész nap. A ház panelprogram keretén belül külső szigetelést kapott. Az erkély is felújításra került. Az ablakokat műanyag, hőszigetelt nyílászárókra cserélték. A fűtése szintén korszerűsítve lett, egyedi fűtésmérővel ellátva. Ezáltal rendkívül gazdaságos a rezsije. Mindhárom szoba külön nyílik, így több gyermekes család számára is kitűnő választás. A lakás állapotát tekintve nevezhetjük felújítottnak. A szobákban jó minőségű, megkímélt állapotú laminált parketta található. Az előszobában, konyhában igényes járólap található. A konyhabútor megkímélt, új munkapulttal rendelkezik. Alig használt tűzhely segíti a háziasszony munkáját. A fürdőszobát 2016-ban gépészetileg és esztétikailag is felújították. Kényelmes zuhanykabin került beszerelésre, ízléses-elegáns csempeburkolat teszi még szebbé a helyiséget. Komfort érzetet nővelő törülköző tartó került a falra, mely melegítőtestként is funkcionál. Beépített szekrények segítik a tárolást a lakásban.

Helyiséglista:
-1 előszoba
-1 nappali
-2 fél szoba
-1 konyha
-1 fürdőszoba
-1 wc
1 erkély

Csendes, nyugodt lépcsőház, kultúrált lakók, segítőkész szomszédok. Kíváló infrastruktúra, nagyon jó közlekedés jellemzi a környéket. Parkosított terület, egészséges levegő.

Ezek után egy fontos dolga van! Nézze meg és máris megtalálta álmai otthonát!
Majorosné Ildikó Etikus ingatlanos

Amennyiben hitelre van szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.

Tulajdonságok

Térkép

Hasonló ingatlanok